Naar Dubai! - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van Gerwin en Ingrid - WaarBenJij.nu Naar Dubai! - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van Gerwin en Ingrid - WaarBenJij.nu

Naar Dubai!

Door: Ingrid en Gerwin

Blijf op de hoogte en volg Gerwin en Ingrid

09 Januari 2011 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai

Vandaag (gister eigenlijk) is de reis dan begonnen!
We zitten nu in een hotel in Dubai dit te schrijven, je kent het waarschijnlijk wel van het beroemde hotel Al..eehh iets. We zitten in een iets wat betaalbaarder, leuk hotel! Het is hier nu 2.20 uur plaatselijke tijd. Over 5 uurtjes gaat de wekker voor onze 19 uur durende vlucht richting Auckland, Nieuw Zeeland.
Vanmiddag op Schiphol begon het echt natuurlijk. Daar hebben we een aanbod op nog een retourticket naar Nieuw Zeeland, met een geldigheidsduur van een jaar, afgewezen. De vlucht was wat overboekt en we zouden dan later kunnen gaan vliegen met meer tussenstops. Toch niet zo’n trek in en helaas verwachten we niet dat onze werkgevers ons zo weer even een paar week vrij geven (hoi werkgevers! ;-) ).
Het eerste stuk vliegen was een eitje eigenlijk. Genoeg films, spelletjes, televisieseries en muziek om je mee bezig te houden in het vliegtuig. Gewoon balen dat je geland bent, omdat je net niet die ene film kunt uitkijken…

Nu dus met laptop op schoot even een stukkie schrijven en eens kijken of we dat online gaan krijgen! Aangezien de volgende vlucht nogal lang gaat duren zal het volgende stukkie pas maandag ergens gaan komen.
Slaap lekker!

• 09 Januari 2011 - 12:47

Inge En Jeroen:

Succes aankomende 19 uur! We zien uit naar jullie volgende verhaal.

• 09 Januari 2011 - 12:52

Jeroen En Alice:

Spannend hoor, nu is jullie reis toch echt begonnen, succes met het volgende lange stuk vliegen!

• 09 Januari 2011 - 15:40

Niek En Lynn:

kusjes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 09 Januari 2011 - 16:02

Tim En Marieke:

Leuk om het ff te lezen:)!goeie reis,lekker filmpjes uitkijken!!
    Liefs

• 09 Januari 2011 - 18:30

Margreet:

Goede vliegreis! Ik wacht op jullie spannende verhalen :-)
    Liefs