Van Auckland naar Paihia - Reisverslag uit Paihia, Nieuw Zeeland van Gerwin en Ingrid - WaarBenJij.nu Van Auckland naar Paihia - Reisverslag uit Paihia, Nieuw Zeeland van Gerwin en Ingrid - WaarBenJij.nu

Van Auckland naar Paihia

Door: Ingrid en Gerwin

Blijf op de hoogte en volg Gerwin en Ingrid

12 Januari 2011 | Nieuw Zeeland, Paihia

Vandaag onze prachtige bolide opgehaald! Ons onderkomen voor de komende weken. De camper is niet groot, maar wij zien dat maar als gezellig knus.
De eerste paar kilometers was het rijden enorm wennen voor Gerwin (Ingrid had na één minuut al besloten dat ze hier niet in ging rijden… goed daar hebben we het nog wel over). Links rijden, af en toe een ruitenwisser die omhoog ging in plaats van dat het knipperlicht aan ging en dan door alle kronkelweggetjes en veel te steile wegen waar het campertje het wel een beetje zwaar mee heeft.
Gelukkig is de camper voorzien van ARKO, wat herinneringen van vroeger opriep over vakanties naar Frankrijk. Conclusie: in deze camper is het goed vertoeven!
Na de boodschappen zijn we vertrokken richting het noorden van het Noordereiland. Eindbestemming was Paihia, bij de Bay of Islands. En het is een cliché, maar onderweg ziet het er echt uit als de filmset van die bekende films over een ring en kabouters en trollen en bomen die praten enzo. We hebben nog een tussenstop bij de Whangarei Falls gemaakt, mooie waterval, en we zijn daarna even in Paihia geweest om het te verkennen. Nu zitten we lekker op de camping waar we op de achtergrond het vallende water van de Haruru Falls horen.
Wij vermaken ons dus opperbest, al lijkt Gerwin af en toe een beetje op zijn vader als het even misgaat in de auto (ik hoor de medelijdende zuchten van de (schoon)zussen al). Daarbij wil ik (Gerwin) nog wel even toevoegen dat Ingrid soms ook echt als vrouw weet te navigeren.. niet dus :-D
Voor morgen hebben we een boottrip gepland rond de Bay of Islands, een verzameling van 144 verschillende eilanden voor de kust hier. En daarbij ook nog even dolfijnen spotten als het goed is!
Till next time!

• 12 Januari 2011 - 08:19

Petra:

WHAWWHAAAHAA!!
    ik lig in een deuk om de 4de alinea!!

Maar goed, ben jaloers!!!!!!!!!!!

kuzz

• 12 Januari 2011 - 08:21

Mier:

jongens, ik ben jaloers!!!!!!
    Have fun!!!!!! enne....zie je een dolfijn, maak foto s voor Tessie! X

• 12 Januari 2011 - 08:24

Mniek:

Tof om te lezen hoe jullie reis verloopt. Stiekum is het net of we er dan een beetje bij kunnen zijn. Geniet!

• 12 Januari 2011 - 08:35

Gerda:

Hey Ingrid, ik zag dit op Facebook voorbij komen en wij gaan eind van het jaar naar NZ dus ik blijf jullie even volgen :) veel plezier!

• 12 Januari 2011 - 08:38

Meriam:

Leuke bolide. En een mooie foto van de waterval.

Have fun!

• 12 Januari 2011 - 09:38

Alice:

He hallo,
    Jullie zijn erg fanatiek zeg met schrijven, blijven doen hoor, want het is erg leuk om jullie op deze manier te volgen. Gezellig campertje hoor! Veel plezier! Liefs Alice

• 12 Januari 2011 - 10:44

Nienke:

Oelala, dat campertje ziet er snoeperig uit zeg! Ik ben jan loers. ;-)

Hier regent het gelukkig weer...

• 12 Januari 2011 - 10:45

Mariekje:

Haha wat hebben jullie het toch zwaar:p ik zou niet graag willen ruilen(heus wel)!!ik zou zeggen sterkte ermee;)!!
    Liefs

• 12 Januari 2011 - 12:00

Mier:

Zie net de camper pas! Wat een lollig ding!

• 12 Januari 2011 - 12:47

Nellie:

Wat een coole camper! XX

• 12 Januari 2011 - 13:07

Jeroen:

Leuk campertje hoor.
    En Gerwin, ik zie je wel hoor door het glas.

Groet, Jeroen

• 12 Januari 2011 - 15:54

Margreet:

Dolfijnen spotten!! Foto´s zien!
    Jullie camper stamt uit 1990 ofzo, haha!
    Ik ben benieuwd naar jullie reisverhalen in de camper. Klinkt gezellig :-)
    dikke kus

Have fun!
    Ik volg jullie..

• 12 Januari 2011 - 17:23

Ralph:

Vette bak, duimpies omhoog. Tis dat Jeroen het zag anders had ik het niet gezien.
    Nu Zweinstein nog zien en het plaatje is compleet.
    Veel plezier nog.

• 12 Januari 2011 - 17:24

Ralph:

Zie nu trouwens het bijschrift pas!

• 13 Januari 2011 - 08:29

Jellie:

Nog maar een paar dagen op reis en nu al zulke mooie dingen gezien. Terug over 28 dagen... 18/23 graden..ik ben jaloers!

• 13 Januari 2011 - 08:50

Johan:

Mooie camper en wat knus met die twee stoeltjes buiten. Het gaat daar met jullie helemaal goed komen. Een prachtig plaatje van een waterval, gitaar is er ook al, nu nog een kampvuurtje en iets aan het spit. Geweldig! Ik kan m'n jalousie bijna niet onderdrukken. Hier in Balk regent het en is het koud.
    Een mooie trip verder.

• 13 Januari 2011 - 19:44

Janneke:

Ik was een beetje bang na het lezen van je omschrijving van de campervan, maar op de foto ziet ie er toch wel lekker knus uit. Wij zijn enorm druk met een huis woonklaar maken, eind deze maand gaan we over, dus ik ben VRESELIJK jaloers op jullie heerlijke vakantie!!! Geniet er lekker van!